Стихійна торгівля становить загрозу для здоров'я киян
Незважаючи на заборону, частина столичних стихійних ринків продовжують свою роботу, становлячи значну потенційну небезпеку для споживача, а особливо зараз, коли для профілактики коронавірусної інфекції варто максимально обмежити споживання сирих чи недостатньо термічно оброблених продуктів. Особливо це стосується м’ясних, рибних, молочних продуктів та яєць. Адже ті харчі, які безконтрольно реалізують несумлінні підприємці, приватні особи з рук, не пройшли лабораторний контроль, не мають маркування і не упаковані належним чином. Отже, їх споживання може спричинити небезпечні інфекції.
Якісні продукти харчування можна придбати на ринках, ярмарках та в продовольчих магазинах.
Друзі, закликаємо вас відмовитись від купівлі продуктів на стихійних ринках і нарешті почати відповідально ставитись до свого здоров’я. Адже немає попиту на товар – немає і його пропозиції.