На Житньому ринку провели велику толоку – це початок проєкту перетворення простору ринку на гастрономічний та культурний хаб!
Цими вихідними на столичному Житньому ринку було проведено велику толоку. Цей захід дав старт масштабному проєкту перетворення простору ринку на гастрономічний та культурний хаб. Ініціаторами заходу виступили: шеф-кухар Євген Клопотенко, КП «Житній ринок» та клінінгова компанія «Inwhite».
За інформацією КП «Житній ринок», фахівці клінінгової компанії разом із волонтерами провели успішну роботу із професійного прибирання на Житньому ринку.
«За допомогою спеціалізованої техніки колони помили апаратом високого тиску, що дозволило ефективно очистити їх від забруднень. Спеціалісти компанії видалили весь бруд із огородження антресолі та огородження другого поверху. Окрім цього, провели глибинне чищення підлоги за допомогою підлогомийної техніки, що забезпечило належний догляд і чистий вигляд підлогових покриттів. До прибирання долучились понад 50 фахівців та волонтерів. Використовували професійну техніку, зокрема апарат високого тиску, підлогомийні машини, парогенератори та пилотяги для вологого та сухого прибирання», – зазначили в КП «Житній ринок».
У КП «Житній ринок» додали, що в результаті великої толоки на ринку було очищено більше ніж 3 000 квадратних метрів будівлі.