Головна  →  Новини  →  26 серпня 2020

Пропонуємо суб’єктам господарювання міста Києва долучитися до обговорення проєктів регуляторних актів

Пропонуємо суб’єктам господарювання міста Києва долучитися до обговорення проєктів регуляторних актів
 
 
Департамент промисловості та розвитку підприємництва виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) пропонує суб’єктам господарювання міста Києва долучитися до обговорення проєктів регуляторних актів – рішень Київської міської ради:
1. «Про внесення змін до Порядку здійснення видатків на дошкільну освіту у місті Києві на основі базового фінансового нормативу бюджетної забезпеченості, затвердженого рішенням Київської міської ради від 13 вересня 2018 року № 1369/5433».
Метою прийняття рішення є внесення змін до Порядку здійснення видатків на дошкільну освіту у місті Києві на основі базового фінансового нормативу бюджетної забезпеченості задля рівномірного та пропорційного розподілу видатків для забезпечення функціонування комунальних закладів дошкільної освіти різних типів, забезпечення доступності додаткових категорій громадян, у тому числі громадян, які мають Муніципальну картку «Картка киянина» у здобутті дошкільної освіти в комунальних закладах дошкільної освіти міста Києва та забезпечення раціонального використання бюджетних коштів по галузі «Освіта» міста Києва.
Головним розробником проєкту є Департамент освіти і науки виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації).
Пропозиції та зауваження до проєкту регуляторного акту приймаються від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань у письмовому або електронному вигляді протягом одного місяця з дня оприлюднення за адресою: 01024, м.Київ, бульвар Тараса Шевченка, 3, Департамент освіти і науки виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації), тел. 279-14-46, 279-73-24 або на електронну адресу [email protected]
або за посиланням: 
2. «Про Правила благоустрою території міста Києва».
Метою прийняття рішення є регулювання механізму одержання дозволів на порушення об’єктів благоустрою, або відмови в їх видачі, переоформлення, анулювання дозволів у місті Києві.
Зауваження та пропозиції до проєкту рішення від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань прийматимуться протягом одного місяця з дня оприлюднення у письмовому або в електронному вигляді за адресою: 
поштова адреса: 03057, м. Київ, вул. Дегтярівська, 31, корпус 2, Департамент міського благоустрою виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) або на електронну адресу[email protected];
або за посиланням: 
Перейти до спискуВерсiя для друку

 

Програма фінансово - кредитної підтримки
суб'єктів малого та середнього
підприємництва у м. Києві