Головна  →  Новини  →  9 липня 2020

Стихійна торгівля – небезпека для здоров'я

Стихійна торгівля – небезпека для здоров'я

 

Стихійні місця торгівлі в Києві стали серйозною проблемою. Мало хто з мешканців замислюється над тим, яку небезпеку несуть стихійні ринки. Це негативне явище важко викоренити, але щороку з несанкціонованими місцями торгівлі ведеться боротьба, яка триває давно, а ситуація чомусь не покращується. І сьогодні – це загальноміська та загальнолюдська проблема.

Нагадуємо, що продавці незаконної торгівлі працюють з грубим порушенням санітарно-гігієнічних правил (без санітарного одягу, особові медичні книжки відсутні, порушується температурний режим реалізації, зберігання тощо). В більшості випадків торгівля проводиться з землі. Про яку гігієну можна говорити? Весь бруд і вихлопні гази залишаються на цих продуктах.

Придбання харчових продуктів на стихійних ринках – це шлях до лікарняного.
Звертаємось до всіх жителів міста: не купуйте продукти харчування в місцях стихійної торгівлі. Застерігаємо всіх від небезпеки, яка пов’язана із вживанням цих небезпечних продуктів. Купуйте якісні продукти харчування на ринках, ярмарках та в продовольчих магазинах. Адже якщо ніхто не купуватиме товари на стихійних ринках, то відповідно й останні зникнуть.
Бережіть себе!

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

Програма фінансово - кредитної підтримки
суб'єктів малого та середнього
підприємництва у м. Києві