Головна  →  Новини  →  7 липня 2020

Будівництво ТРЦ на території книжкового ринку «Петрівка» наразі не планується

Будівництво ТРЦ на території книжкового ринку «Петрівка» наразі не планується

Нещодавно деякі засоби масової інформації оприлюднили інформацію, що на місці книжкового ринку «Петрівка» планують побудувати однойменний ТРЦ, а сам ринок – знести.

Мер Києва віталій Кличко заявив, що жодних дозволів на зведення торговельно-розважального центру на території книжкового ринку «Петрівка» наразі не видавали.

Сьогодні виконувач обов'язків директора Департаменту промисловості та розвитку підприємництва КМДА Валентина Попович та директор Департаменту земельних ресурсів КМДА Петро Оленич зустрілися з представниками книжкового ринку та повідомили про те, що міська влада відстоюватиме інтереси громади міста і зробить усе можливе, аби зберегти робочі місця для людей.

♦️Довідка
Ринок “Петрівка”- один з найбільших в Україні і найбільший в Києві книжковий ринок. Заснований 1 березня 1997 року. На Петрівці можна знайти книги будь-яких жанрів: від романів до професійної літератури вузького профілю. Крім того, на книжковому ринку представлений широкий асортимент канцтоварів, а також аудіо- та відеопродукції і програмного забезпечення – як ліцензійного, так і піратського.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

Програма фінансово - кредитної підтримки
суб'єктів малого та середнього
підприємництва у м. Києві