Головна  →  Новини  →  9 листопада 2022

Щодо організації «соціальних наметів» на суботніх сільськогосподарських ярмарках столиці

Щодо організації «соціальних наметів» на суботніх сільськогосподарських ярмарках столиці

Департаментом промисловості та розвитку підприємництва виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) запроваджено організацію «соціальних наметів» на суботніх сільськогосподарських ярмарках столиці.

Організаторами ярмарків – комунальним підприємством  «Світоч» м. Києва, комунальним підприємством «Київська спадщина» спільно з районними в місті Києві державними адміністраціями у листопаді розпочато роботу «соціальних наметів» у Голосіївському та Дарницькому районах міста Києва.

На вул. Голосіївській (Голосіївський район) – здійснювалась реалізація картоплі та овочевої продукції «борщовий набір» за наступними цінами: картопля по 7 грн/кг; капуста – 12 грн/кг; буряк – 14 грн/кг; морква –  21 грн/кг; цибуля – 28 грн/кг.

На вул. Ревуцького (Дарницький район) в «соціальному наметі» можна було придбати бакалійні товари за доступними цінами, а саме: крупа гречана – 60 грн/кг; рис – 57 грн/кг; масло вершкове 82% 0,2 кг – 45 грн тощо.

Необхідно зазначити, що ціни в «соціальних наметах» нижчі на 10-50% за ціни у суб’єктів господарювання, які здійснюють торговельну діяльність на ярмарках міста Києва.

Соціальний намет – це підтримка малозабезпечених верств населення та задоволення нагальних потреб мешканців.

Приходьте! Торгуйтесь, купуйте, спілкуйтесь!

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

Програма фінансово - кредитної підтримки
суб'єктів малого та середнього
підприємництва у м. Києві