Головна  →  Новини  →  9 серпня 2021

У столиці відбудеться загальноміський шкільний ярмарок до нового 2021/2022 навчального року

У столиці відбудеться загальноміський шкільний ярмарок до нового 2021/2022 навчального року

Шановні кияни та гості столиці!

Поспішаємо вам повідомити, що у суботу та в неділю 14 та 15 серпня з 09:00 до 20:00, у столиці відбудеться загальноміський шкільний ярмарок до нового 2021/2022 навчального року на вул. Хрещатик.

Ініціатор та організатор проведення – комунальне підприємство «Міський магазин» виконавчого органу Київради (Київської міської державної адміністрації) за підтримки Департаменту промисловості та розвитку підприємництва виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації).

На Шкільному ярмарку 2021/2022 буде представлений величезний асортимент товарів від українських виробників: шкільна форма, ортопедичне взуття, рюкзаки та портфелі, одяг для наймодніших школярів, книжки, зошити, яскраві обкладинки, різноманітні ігри, багато інших цікавих і необхідних аксесуарів – усе для того, щоб зробити навчальний рік для школярів легким та пізнавальним!

У заході візьмуть участь підприємці з багатьох областей України, що зробить асортимент товару більш різноманітним. Шкільні товари високої якості також запропонують споживачам київські підприємства легкої промисловості.

Успішні покупки та гарний настрій гарантуємо всім відвідувачам шкільного ярмарку до нового 2021/2022 навчального року.

Місце проведення – непарний бік нижнього тротуару вулиці Хрещатик від будинку № 13/2 до будинку № 23-а (у межах вулиць Архітектора Городецького та Богдана Хмельницького) у Шевченківському районі міста Києва.

 

Чекаємо на вас! Вдалих покупок!

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

Програма фінансово - кредитної підтримки
суб'єктів малого та середнього
підприємництва у м. Києві