КМДА Київська міська державна адміністрація


5 лютого 2021

Важлива інформація

Важлива інформація
 
Запрошуємо суб’єктів господарювання долучитися до участі у національному конкурсі «Благодійна Україна - 2020»

Всеукраїнська благодійна організація «Асоціація благодійників України» проводить щорічний національний конкурс «Благодійна Україна - 2020», засновником та організатором якого є ця організація.

На початку листопада 2020 року Всеукраїнською благодійною організацією «Асоціація благодійників України» оголошено старт нового етапу національного конкурсу «Благодійна Україна - 2020».

Мета Конкурсу

Підтримка волонтерського руху України, визнання українського волонтерства, як унікального явища сьогодення, сприяння розвитку благодійництва, як національної традиції, узагальнення і поширення інформації про кращі практики у сфері благодійництва.

У конкурсі можуть брати участь благодійники/волонтери, які надавали благодійну допомогу для вирішення актуальних суспільних проблем у період з 1 січня по 31 грудня 2020 року.

Переможців на загальнодержавному рівні визначатимуть в 16-тьох основних, 3-ох індивідуальних та 4-ох спеціальних номінаціях.

Кінцевий термін подачі заявок для участі у національному конкурсі «Благодійна Україна - 2020» 19 березня 2021 року. Церемонія нагородження традиційно відбудеться навесні 2021 року.

Додаткову інформацію про конкурс (умови, критерії, порядок оцінювання) можна отримати на офіційному веб-сайті національного конкурсу «Благодійна Україна» (www.blagoukraine.org, https://vboabu.org.ua/, https://bit.ly/382H0tD, Facebook: BlagodijnaUkraina).



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.