КМДА Київська міська державна адміністрація


12 жовтня 2021

08.10.2021 відбулась виїзна зустріч керівництва Департаменту промисловості та розвитку підприємництва з керівництвом ООО «Имп-ОЛ»

ТОВ «Імп-ОЛ» - компанія імпортер, тримач зовнішньоекономічних контрактів, що здійснює входить логістику (митні та логістичні послуги). ТОВ «Імп-Ол» (власник ЗЕД-контакту з найбільшим виробником оливок, маслин і оливкової олії Olive Line International S.L., контракту ексклюзивну дистрибуцію). А також безпосередньо здійснення завезення, розмитнення і зберігання вантажу для дистриб'юторських компаній групи.

Одна з ключових компетенцій дистриб'юторського напрямку - входить логістика і власне ексклюзивні контракти з виробниками імпортних товарів і торгових марок, взаємодія протягом багатьох років з іноземними партнерами, метою яких є присутність на ринку України і зростання ринку.

Імпортує в Україну продукцію з Іспанії, Греції, Італії, Голландії, Данії, Угорщини, Таїланду, Латвії, Китаю і Таїланду.

За результатами зустрічі  встановлено, що ООО «Имп-ОЛ» відповідає всім критеріям, визначеними   в Положенні про фінансово-кредитну підтримку суб’єктів малого та середнього підприємництва у місті Києві, затвердженої рішенням Київської міської ради від 21.09.2017 № 46/3053 (у редакції рішення Київської міської ради від 12.11.2019 № 60/7633).

ООО «Имп-ОЛ» запропоновано взяти участь у зазначеній вище програмі.

Більш детально про фінансово-кредитну підтримку за посиланням: https://kyivcity.gov.ua/biznes_ta_litsenzuvannia/programa_finansovo-kreditno_pidtrimki_subyektiv_malogo_ta_serednogo_pidpriyemnitstva_u_misti_kiyevi/

 

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.