Головна  →  Новини  →  19 лютого 2021

20 лютого –День пам’яті Героїв Небесної Сотні та річниці Майдану

20 лютого –День пам’яті Героїв Небесної Сотні та річниці Майдану

20 лютого –День пам’яті Героїв Небесної Сотні та річниці Майдану

 Шановні кияни та гості міста Києва!

 20 лютого ми відзначаємо День Героїв Небесної Сотні. В цей день хочеться згадати ту щиру відвагу, силу духу та стійкість усіх тих, хто віддав своє життя під час Революції гідності. Більшість із них – сильні, свідомі, освідченні люди представники різних професій, справжні патріоти своєї держави, вийшовши на Майдан, вони прагнули справедливості, чесності та гідного життя. Це люди різного віку та статі, яким було небайдуже майбутнє України, вони приходили на Майдан свідомо, об’єднані єдиною метою жити в вільній, незалежній країні.

 Події які відбувалися на головній площі столиці вписано в історію «трагічними нитками», вони є доленосними для України та її народу. Ця дата назавжди закарбується у наших серцях українців нестерпним болем, що з року в рік нагадуватиме сумний 2014-ий. Сьогодні ми прагнемо надалі розбудовувати власну країну, яка пройшовши крізь полум’я воєн, обрала шлях єднання, миру та демократії.

 Давайте згадаємо тих, хто повстав проти насилля та несправедливості, хто здійснив особистий подвиг – віддав своє життя заради нової України!

 Слава Україні!

 В.о. директора Департаменту промисловості та розвитку підприємництва В.В.Костіков

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

Програма фінансово - кредитної підтримки
суб'єктів малого та середнього
підприємництва у м. Києві