Головна  →  Новини  →  16 лютого 2021

Покладання квітів з нагоди відзначення Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав.

Покладання квітів з нагоди відзначення Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав.

15 лютого 2021року відбулося покладання квітів з нагоди відзначення Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав.

 З кожним роком все далі і далі історія віддаляє нас від вогняних років афганської війни. Але час не підвладний викреслити з нашої пам’яті приклади мужності і вірності військовому обов’язку, який продемонстрували тисячі відданих земляків.

 Нагадаємо, що відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України від 05 грудня 2021 року № 999-р «Про заходи з підготовки та відзначення Дня вшанування та учасників бойових дій на території інших держав» передбачено проведення низки урочистих, культорно-мистецьких та меморіальних заходів.

Департаментом промисловості та розвитку підприємництва виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) прийнято участь у заході на вул. Лаврській, 17 організовано торговельне обслуговування учасників зустрічі бойових друзів – воїнів інтернаціоналістів, шляхом розміщення наметів з продажу гарячих напоїв та продукції швидкого харчування.

У цей день ми розділяємо біль і втрати з тими, хто втратив на цій війні своїх близьких і віддаємо шану всім учасникам тих подій.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

Програма фінансово - кредитної підтримки
суб'єктів малого та середнього
підприємництва у м. Києві