КМДА Київська міська державна адміністрація


16 вересня 2020

Відбулись зустрічі керівництва Департаменту

Відбулись зустрічі керівництва Департаменту
 
 
Відбулась зустріч керівництва Департаменту промисловості та розвитку підприємництва з заступником керуючого відділенням АТ «Ощадбанк» з мікро-, малого та середнього бізнесу Панчуком Володимиром Григоровичем та керівником компанії ТОВ «Тедді Беар» Чернявським Назаром Анатолійовичем.
 
ТОВ «Тедді Беар» проводить діяльність у сфері дозвілля дітей та батьків. Компанія планує отримати кредит у АТ «Ощадбанк», за рахунок якого планується придбання і ремонт комерційної нерухомості для відкриття
дитячого садочка.
 
За результатами зустрічі встановлено, що ТОВ «Тедді Беар» відповідає всім критеріям, визначеними в Положенні про фінансово-кредитну підтримку суб’єктів малого та середнього підприємництва у місті Києві,
затвердженої рішенням Київської міської ради від 21.09.2017 № 46/3053 (у редакції рішення Київської міської ради від 12.11.2019 № 60/7633).
 
ТОВ «Тедді Беар» запропоновано взяти участь у зазначеній вище програмі.
 
Більш детальніше про Програму фінансово-кредитної підтримки суб’єктів малого та середнього підприємництва у місті Києві за посиланням:
https://kyivcity.gov.ua/biznes_ta_litsenzuvannia/programa_finansovo-
kreditno_pidtrimki_subyektiv_malogo_ta_serednogo_pidpriyemnitstva_u_m
isti_kiyevi/
 

Також  керівництво Департаменту  зустрілося з генеральним директором ТОВ «Міжнародний виставковий центр» Ткаченком Анатолієм Вікторовичем.

На зустрічі обговорили перспективи спільної діяльності щодо підтримки вітчизняних виробників, взаємовигідних контактів та кооперації.

Скоординовано плани щодо участі промислових підприємств та наукових організацій міста Києва в виставкових заходах Міжнародного виставкового центру.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.